aloepower.gr
ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ FOREVER
Η Forever δεσμεύεται να σας παρέχει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα και με αυτό εννοούμε κάτι παραπάνω από αποτελεσματικά προϊόντα. Παραμένουμε στα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και κατέχουμε πιστοποιήσεις & εγκρίσεις που το αποδεικνύουν για να είστε σίγουροι!

Όλα μας τα προϊόντα διαθέτουν 30 ημέρες εγγύηση ικανοποίησης και επιστροφής χρημάτων άνευ όρων για τους πελάτες μας! Είμαστε πεπεισμένοι ότι εφόσον δοκιμάσετε τα προϊόντα μας δεν θα θέλετε να τα επιστρέψετε, αλλά αν θελήσετε για οποιοδήποτε λόγο να το κάνετε, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και τη συσκευασία του. Ακόμη κι αν χρησιμοποιήσατε το προϊόν, θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Η Forever Living Products είναι η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που έλαβε τη Σφραγίδα Έγκρισης του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης (I.A.S.C.), για τα υψηλά πρότυπα που πληρούν και ξεπερνούν κατά πολύ τις απαιτούμενες αυστηρές προδιαγραφές τα προϊόντα της.

Οργανική Καλλιέργεια - Κατσίκες και μικρά πρόβατα αντί χημικά και ζιζανιοκτόνα καθαρίζουν τα φυτά μας από τα παράσιτα, ώστε να αναπτυχθεί μια εξαιρετική σοδειά χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την υγεία της αλόης ή του περιβάλλοντος. 

Leapingbunny.org - Η Forever λέει όχι στην κακομεταχείριση των ζώων. Το Leaping Bunny και η Forever Living Products μοιράζονται έναν κοινό σκοπό: να περιοριστεί η βάναυση μεταχείριση των ζώων και να παρέχει στους καταναλωτές την δυνατότητα να αναγνωρίζουν ότι ένα προϊόν πραγματικά δεν είναι αποτέλεσμα δοκιμών σε ζώα.

Έχουμε  έγκριση Kosher Rating που δίνεται σε προϊόντα που πληρούν ιδιαίτερα αυστηρά πρότυπα αγνότητας και ποιότητας για την Ιουδαική Κοινότητα.

Τα προϊόντα μας έχουν Πιστοποίηση Halal σύμφωνα με την οποία, για να είναι
αποδεκτά με τις κατευθυντήριες γραμμές της IFANCA, για τα προϊόντα και τη διατροφή στην Αμερική δεν πρέπει να περιέχουν αλκοόλ ή αμφισβητήσιμα συστατικά ζωικής προέλευσης, ώστε να θεωρούνται πιστοποιημένα για κατανάλωση από τη Μουσουλμανική Κοινότητα.

Η Διάκριση της Ισλαμικής Κοινότητας της Καλιφόρνια πιστοποιεί την αποδοχή των προϊόντων μας και την πλήρωση όλων των απαιτήσεων της, αντικατοπτρίζοντας τα υψηλά πρότυπα της Forever για την προσοχή που δίνει στην καθαρότητα και την αγνότητα σε όλα τα στάδια παραγωγής και συσκευασίας.

Όλα τα διατροφικά προϊόντα της Forever Living Products φέρουν τον τον αριθμό πρωτοκόλλου γνωστοποίησης ΕΟΦ στις ετικέτες τους και στους αντίστοιχους φορείς 155+ χωρών.

Τα προϊόντα της Forever Living Products δεν περιέχουν Γλουτένη (Gluten Free).

Η Forever Living Products μας επιβεβαιώνει ότι τα μόνα διατροφικά συμπληρώματα που γνωρίζει ότι μπορεί να περιέχουν γλουτένη οποιουδήποτε είδους είναι:
Forever Absorbent-C, το οποίο μπορεί να περιέχει γλουτένη βρώμης.
Forever Gin-Chia, το οποίο μπορεί να περιέχει γλουτένη από σπόρους golden chia.
Forever Fields of Greens, το οποίο μπορεί να περιέχει γλουτένη από σιτάρι.

Πιστοποίηση ασφάλειας και ποιότητας του διεθνή οργανισμού NSF - GMP Registered, ενός οργανισμού με τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας ανά τον κόσμο, που επιβεβαιώνει ότι στο εργοστάσιο της Forever ακολουθούνται οι σωστές πρακτικές για την παραγωγή των προϊόντων και ελέγχονται όλα τα στάδια, από το πρώτο έως το τελευταίο, μέχρι το τελικό προϊόν της παραγωγής.

Πιστοποίηση NSF - GMP for Sport, μια ακόμη προσθήκη που υποδεικνύει τη δέσμευση της Forever για άριστη ποιότητα, επιβεβαιώνει ότι ακολουθούνται οι σωστές πρακτικές για την παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής και προϊόντων για Αθλητές και επιπλέον στο εργοστάσιο δεν παρασκευάζονται, αποθηκεύονται, διανέμονται ή επεξεργάζονται ουσίες απαγορευμένες από τον παγκόσμιο οργανισμό Anti-doping (WADA).

Η Έγκριση από τον Γερμανικό Οργανισμό Kolner δίνεται σε όσα προϊόντα έχουν ελεγχθεί και έχουν βρεθεί αρνητικά σε παράνομες ή άλλες αναβολικές ουσίες και είναι ασφαλή για χρήση από επαγγελματίες Αθλητές.

Γερμανικό Ινστιτούτο Dermatest - Τα προϊόντα μας που δοκιμάστηκαν από το συγκεκριμένο εργαστήριο πιστοποιήθηκαν ως υποαλλεργικά, διότι δεν ερεθίζουν το δέρμα και είναι μη τοξικά.

Για την παραγωγή των προϊόντων μας δεν επιβαρύνουμε το περιβάλλον - Μηδενικό Ενεργειακό Αποτύπωμα. Το οξυγόνο που προσφέρουν οι φυτίες αλόης μας αντισταθμίζει το αποτύπωμα του άνθρακα στο περιβάλλον από την παραγωγή των προϊόντων μας.

Όλες οι συσκευασίες των προϊόντων μας είναι ανακυκλώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον.

Η Forever Hellas-Cyprus είναι Μέλος του ΕΣΕΑΠ - Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιρειών Απευθείας Πωλήσεων. Σημαίνει σεβασμός και ασφάλεια στις προσωπικές επιχειρήσεις των Συνεργατών και σεβασμός και ποιότητα παροχής υπηρεσιών στους πελάτες. Αποστολή του ΕΣΕΑΠ είναι να προστατεύει και να προάγει την αποτελεσματικότητα  με στόχο το υψηλότερο επίπεδο επιχειρηματικής ιδεοντολογίας και παροχής υπηρεσιών προς τους καταναλωτές.

Η Forever είναι μέλος του Direct selling Association. Από το 1965 ο DSA προστατεύει τους καταναλωτές προωθώντας και ελέγχοντας διαρκώς την αποτελεσματικότητα των εταιρειών - μέλη του οργανισμού, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα υψηλότερα επίπεδα ηθικής και εξυπηρέτησης. Το 2000 ο οργανισμός επιβράβευσε την FLP με το "βραβείο Καινοτομίας" στον τομέα της.

Investors in People - Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό - Με αυτήν τη διάκριση  βραβεύονται οι εταιρείες εκείνες που έχουν ένα αφοσιωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η FLP ήταν η πρώτη "Εταιρεία Δικτυακού Μάρκετινγκ" που πέτυχε αυτήν την βράβευση και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ μόλις έξη εβδομάδων. Έτσι δείχνει η FLP την αφοσίωσή της στους Forever Business Owners.

ISO 14001:2004 - OHSAS 18001:1999 - ISO 9001:2000 Πιστοποιήσεις Διεθνών Προτύπων ISO που εγγυώνται την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιδράσεων στο περιβάλλον και τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και των  προϊόντων.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
ΕΛΙΞΙΡΙΟΑΛΟΗ ΔΥΝΑΜΗΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣΠΡΟΪΟΝΤΑ FLPΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© Copyright 2017 - 2018 aloepower.gr - All Righs Reserved