aloepower.gr
ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ FOREVER
 Η επιτυχία μας με την Forever!
 
Ονομάζομαι Ελευθερία Χατζηπανταζή και ο σύντροφος μου Γεώργιος Τσίρος. Γνωρίσαμε τα προϊόντα της Forever το 2007 από τον φίλο μας τον Γρηγόρη Κούτσια, που μας τα σύστησε. Σύντομα καταλάβαμε ότι πρόκειται για εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα από τα οφέλη που αποκομίσαμε.

Τότε εργαζόμουν σαν ιδιωτικός υπάλληλος αν και τελείωσα την Βιομηχανική Σχολή, με πολλές ώρες εργασίας κάθε μέρα και φυσικά χαμηλές αποδοχές. Έκανα πολλές εργασίες όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα και ιδιωτική επιχείρηση είχα με όλα αυτά τα έξοδα που χρειάζονται, ενοίκιο, νερό, ρεύμα, τηλέφωνο, αγορές εμπορεύματων, αποθήκη, στοκ, ρίσκο, αλλά ποτέ δεν είχα χρόνο ελεύθερο για τον εαυτό μου και την οικογένεια μου.

Ο φίλος μας, (τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό), μας μίλησε για την επιχειρηματική ευκαιρία της Forever και είπα τι έχω να χάσω; ας δοκιμάσω.
Με την βοήθειά του ξεκίνησα τη δραστηριότητα μου με την Forever part time στον ελευθερό
χρόνο μου, εκτός της εργασίας μου που είχα και σε διάστημα ενός έτους περίπου, έστησα μια προσωπική επιχείρηση Manager.
 
Είναι ότι καλύτερο μου έχει τύχει στην ζωή μου, μια ευκαιρία επιλογής πραγματικά Forever. Μου προσφέρει οικονομική ελευθερία με προοπτική, υγεία & ευεξία, αναγνώριση, ταξίδια, ελεύθερο χρόνο και προπάντων ελάχιστα έξοδα για την επιχείρηση μου.

Κάνουμε απλά πράγματα, δηλαδή παρακολουθούμε τα οργανωμένα σεμινάρια της εταιρείας (εκπαίδευση), χρησιμοποιούμε & συστήνουμε τα προϊόντα και την επιχειρηματική ευκαιρία, βοηθώντας και άλλους ανθρώπους να αποκτήσουν
εισόδημα μέσα από υγεία, ευεξία και ομορφιά. Έτσι βοηθήσαμε άλλους 2 ανθρώπους να στήσουν την προσωπική τους επιχείρηση Manager και το καταφέρανε.
Τι καλύτερο από το να βοηθάς άλλους ανθρώπους!

Ο σύντροφος μου έχει στήσει και αυτός μια προσωπική επιχείρηση Forever που του αποφέρει συμπληρωματικά έσοδα. Συνεχίζουμε να αναπτύσουμε την επιχείρηση μας με αγάπη και πάθος για αυτό που κάνουμε, ευχαριστώντας τους Συνεργάτες μας και την Forever για την μοναδική και καταπληκτική ευκαιρία που μας προσφέρει, μέσα από την δέσμευσή της για να δημιουργεί ένα επικερδές περιβάλλον όπου ο καθένας μπορεί με αξιοπρέπεια, να είναι αυτό που επιθυμεί. Όπου η ακεραιότητα, η ενσυναίσθηση και η διασκέδαση να είναι ο οδηγός μας!

 
Μια Ευκαιρία Εισοδήματος για Όλους!
Από το ξεκίνημα της εταιρείας το 1978, ο ιδρυτής της Forever Rex Maughan ξεκίνησε να μοιράζεται το όνειρό του και το πραγμάτωσε με την αληθινή του δέσμευση σε αυτό. Πίστεψε ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές των προϊόντων, κερδίζοντας χρήματα & υγεία και με αυτόν τον τρόπο θα κατάφερναν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. 39 χρόνια μετά, η οικογένεια της Forever Living Products, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε πολυτελή προϊόντα Αλόης βέρα και λειτουργεί με ένα διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο, πάνω από 9.5 εκατομμυρίων Ανεξαρτήτων Συνεργατών που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 160 χώρες, ενώ στην Ελλάδα ιδρύθηκε το 1993. Την Ελληνική διοίκηση έχουν άνθρωποι στηριζόμενοι σε αξίες με βασικό γνώμονα τον σεβασμό προς τους Συνεργάτες και τους πελάτες της, για αυτό και χιλιάδες Έλληνες την εμπιστεύονται εδώ και 24 χρόνια που λειτουργεί.

 
Κάντε το επόμενο βήμα σας και ξεκινήστε έξυπνα την Επιχείρηση σας!

Ξεκινήστε επαγγελματικά, έξυπνα & δυναμικά την επιχείρηση σας και παραγγείλετε τo Πακέτo Συλλογής NDP # 017. Σας τo προσφέρουμε σε προνομιακή τιμή 465€ μόνο για εσάς - περιέχει 36 δημοφιλή προϊόντα, μερικά από αυτά διπλά δώρο στο δεύτερο πακέτο, με συνολικό κέρδος 160€, (αρχική τιμή 625€).

Περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν έντυπα, εργαλεία marketing και δείγματα των προϊόντων. Με αυτό το δυναμικό ξεκίνημα, που το κάνετε για μία φορά στη ζωή σας, σας δίνεται το δικαίωμα να αγοράζετε τα προϊόντα σας στην χονδρική τιμή με έκπτωση 35% για πάντα, όποτε εσείς θέλετε.
Επίσης σας προάγει στο επόμενο επίπεδο του Marketing Plan απολαμβάνοντας συγχρόνως μοναδικά προνόμια.
 
Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιείσετε τα προϊόντα εσείς και η οικογένειά σας για να τα γνωρίστε, να συστήστε και να προωθήσετε όποια αυτά επιθυμείτε με κέρδος άμεσα 43%+5%. Επίσης θα έχετε 15%+5% επιστροφή μπόνους στην τράπεζα από νέες εγγραφές που θα συστήσετε στην επιχείρηση σας για να αγοράζουν και αυτοί σε προνομιακές τιμές. Όλα τα μπόνους αποδίδονται επάνω στη λιανική τιμή των προϊόντων.
Προϊόντα για να μοιραστείτε με τους πελάτες σας και δωρεάν έντυπα & εργαλεία marketing.

Πατήστε εδώ για εγγραφή μέλους
 
 
 
Τώρα μόνο για εσάς ώς νέο Μέλος με την εγγραφή σας που θα αγοράσετε το Νέο "Start Pack" κωδ.#018, σε προνομιακή τιμή 377,05 €, αποκτάτε για πάντα το δικαίωμα της χονδρικής (35% έκπτωση) με μόνο 1,609cc. Περιέχει (23 συνολικά προϊόντα) -  5 προϊόντα διατροφής, 9 προϊόντα προσωπικής φροντίδας, 9 προϊόντα περιποίησης δέρματος και δώρο όλα τα έντυπα εργαλεία. Επίσης σας προάγει στο επόμενο επίπεδο AS απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια.   

 
Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τους στόχους σας, τα όνειρά σας, την εξέλιξή σας άν το θελήσετε, γιατί είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που δεν φοβόμαστε να κάνουμε απόπειρες για να δημιουργούμε αλλαγές. Έχουμε εμπειρία και είμαστε ειδικοί στο τι να κάνουμε. Είμαστε απλοί άνθρωποι που έχουμε μάθει τις μεθόδους, που θα σας βοηθήσουν να επιτευχθεί η επιτυχία εύκολα και με λιγότερη προσπάθεια. Εμείς θα σας λέμε πάντα ότι «Μπορείτε να το κάνετε».

Η Forever αναλαμβάνει τη φροντίδα για την έρευνα και την ανάπτυξη, για την έρευνα της αγοράς, τις μεθόδους συσκευασίας, τη διανομή, την αγορά και όλα τα έγγραφα που λαμβάνετε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μοιραστείτε αυτά τα ποιοτικά προϊόντα και την επιχειρηματική ευκαιρία με τους πελάτες σας και θα έχετε δημιουργήσει τη δική σας επιχείρηση και εάν θέλετε μπορείτε να την επεκτείνετε και στις 160 χώρες! για σκεφτείτε το; Πώς θα φτάσετε στην επιτυχία; Είναι εύκολο να αρχίσετε! Ελάτε σε επαφή μαζί μας και εμείς και η ομάδα μας, σας υποσχόμαστε να σας βοηθήσουμε, γιατί μας ενδιαφέρει πραγματικά η επιτυχία σας.
Αν είστε άτομο θετικό που έχει θέληση και ενθουσιασμό, τότε ξεκινήστε τώρα!
 


Δείτε το βίντεο με τις εμπειρίες Ελλήνων που πραγματοποιούν τα όνειρά τους με την FLP.


Δείτε το βίντεο με το Πρόγραμμα Αμοιβών της Forever
 

  
Κατάλογος Προϊόντων
2017 - 2018
  Επιχειρηματική
Ευκαιρία

 
 
 
 
ΕΛΙΞΙΡΙΟΑΛΟΗ ΔΥΝΑΜΗΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣΠΡΟΪΟΝΤΑ FLPΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© Copyright 2017 - 2018 aloepower.gr - All Righs Reserved