aloepower.gr
ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ FOREVER
Καλωσορίσατε στην Νέα Σειρά Forever Essential Oils περιηγηθείτε
και αγοράστε αγνά Αιθέρια Έλαια & Μείγματα


Μια ευχάριστη μυρωδιά μπορεί να ανασύρει από τη μνήμη μας μια όμορφη ανάμνηση, να μας χαλαρώσει ή να μας ανακουφίσει.
Δείτε το βίντεο και ανακαλύψτε την ολοκαίνουργια σειρά με τα Αιθέρια Έλαια της Forever!
Από το 1978, η Forever έχει αφοσιωθεί στην αναζήτηση των πιο αγνών φυσικών συστατικών σε όλο τον κόσμο και στην παρασκευή υψηλότερης ποιότητας προϊόντων που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Η Ομάδα της Forever Living συνεργάζεται με μια καταξιωμένη ομάδα επιστημόνων, αγροτών, ειδικών στην αρωματοθεραπεία και βοτανολόγων που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο για να βρουν και να συλλέξουν τα πιο αγνά, φυσικά αιθέρια έλαια ειδικά για εσάς!

Tα Αιθέρια Έλαια της Forever έχουν επιλεγεί, συγκομιστεί και παρασκευαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα και την υψηλότερη ποιότητα. Η περιεκτικότητα του εδάφους σε ανόργανες ουσίες, οι κλιματολογικές συνθήκες, η τοποθεσία και η βιωσιμότητα λαμβάνονται υπόψη στην επιλογή του μέρους που θα συλλέξουμε τα βότανα, τους καρπούς και τα φυτά που θα μετατραπούν στα Forever™ Essential Oils 100% Αγνά, 100% Φυσικά.

Μετά την συγκομιδή τα Αιθέρια Έλαια εξάγονται από προσεκτικά επιλεγμένες σοδιές χρησιμοποιώντας προτίστως τη διαδικασία απόσταξης με ατμό και την ψυχρή έκθλιψη. Κάθε αιθέριο έλαιο αποστάζεται από συγκεκριμένο τμήμα του φυτού συμπεριλαμβανομένων των ανθών, των καρπών, των σπόρων, των φύλλων, ακόμα και από φλοιούς και ρίζες. Το τμήμα του φυτού που θα χρησιμοποιηθεί και η διαδικασία απόσταξης του αιθέριου ελαίου είναι διαφορετικά για κάθε είδος αιθέριου ελαίου. Το τελικό αποτέλεσμα είναι να λάβετε το πιο αγνό φυσικό αιθέριο έλαιο ειδικά για εσάς.
Γίνετε Μέλος μια φορά τώρα On-line και αποκτήστε τα αγαπημένα σας προϊόντα
σε καλύτερες προνομιακές τιμές για πάντα!


Forever Carrier Oil #505 Essential Oils - Lavender #506 Essential Oils - Lemon #507

Το Έλαιο Βάσης της Forever
είναι ένα αποκλειστικό μείγμα
Αλόης Βέρα, Βιταμίνης Ε, Α, C
και φυσικών άοσμων ελαίων.
Σε συνδυασμό με τα αιθέρια
έλαια διεισδύει βαθιά και
τονώνει την επιδερμίδα.
118ml
Το πιο αγνό φυσικό αιθέριο έλαιο
Λεβάντας που αναπτύσσεται και
συγκομίζεται στη Βουλγαρία
λόγω των ιδανικών κλιματολογικών
συνθηκών & εδάφους. Σας προσφέρει
αίσθημα ηρεμίας και χαλάρωσης
όταν χρειάζεστε. 15ml

Tο πιο αγνό φυσικό αιθέριο έλαιο
Λεμονιού για να σας προσφέρει αναζωογόνηση και ενέργεια.
Παράγεται από χυμώδη λεμόνια που αναπτύσσονται & συγκομίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες χειρονακτικά
μέχρι να ωριμάσουν. 15ml
Για τοπική ή αρωματική εφαρμογή

20,39€
100% Αγνό, 100% Ηρεμία

30,59€
100% Αγνό, 100% Δυνατό

16,14€

Essential Oils - Peppermint #508 Forever Essential Oils-At Ease #509 Forever Essential Oils-Defense #510
Το πιο αγνό φυσικό αιθέριο έλαιο
Μέντας που αποστάζεται από
φυτά που έχουν καλλιεργηθεί και συγκομίζονται από τις ίδιες εκτάσεις
για χρόνια. Αυτά τα φυτά έχουν μια
φυσικά υψηλότερη περιεκτικότητα
σε μενθόλη. 15mlΑγνά Αιθέρια Έλαια σε ένα τέλεια
ισορροπημένο μείγμα Πυραλίδος,
Λεβαντίνης, Ευκάλυπτου, Κόλιαντρου,
Λιβανιού, Δεντρολίβανου, Χαμομηλιού,
Μέντας, Βασιλικού και Ρίγανης
ειδικά σχεδιασμένο για ηρεμία
και χαλάρωση. 10mlΑγνά Αιθέρια Έλαια σε ένα τέλεια
ισορροπημένο μείγμα
Κανέλας,
Γαρυφαλέλαιου, Πορτοκαλιού,
Δεντρολίβανου, Ευκάλυπτου,
Λιβανιού & καρπών Αρκεύθου
ειδικά σχεδιασμένo για
δύναμη και ζωτικότητα. 10ml
100% Αγνό, 100% Δροσερό

22,61€
100% Αρμονία, 100% Ηρεμιστικό

25,27€
100% Αρμονία, 100% Δύναμη

26,26€

Forever Essential Oils-Soothe #511 Forever Essential Oils-Tri Pak #512  Αγνά Αιθέρια Έλαια σε ένα τέλειο
ισορροπημένο μείγμα της πιο αγνής
φυσικής άγριας Μέντας, Πυραλίδος,
Καμφορόδεντρου, Υlang Υlang και
Χαμομηλιού ειδικά σχεδιασμένα
να διεισδύουν στο δέρμα
καταπραύνοντάς το. 10ml 
Το Forever Tri Pak περιλαμβάνει
δείγματα των 5ml από τις εξής νότες
αιθέριων ελαίων: Μέντα, Λεμόνι
και Λεβάντα. Νιώστε την απόλυτη
εμπειρία που σας προσφέρει
η φύση και ανακαλύψτε
το αγαπημένο σας. 3Χ5ml
 
100% Αρμονία, 100% Χαλαρωτικό

42,11€
100% Δροσιά, Δύναμη, Ηρεμία

38,12€
 

Η Δύναμη των αισθήσεων και της Αρωματοθεραπείας!

Οι ανθρώπινες αισθήσεις ασκούν μια απίστευτη δύναμη και επιρεάζουν τη σκέψη, τη διάθεση και άλλες εγκεφαλικές λειτουργίες. Οι αισθήσεις μας συνεργάζονται και υποστηρίζουν την αντίληψη που έχουμε για τον κόσμο. Χωρίς αμφιβολία η πιο ισχυρή αίσθηση είναι η όσφρηση. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα οφέλη της αρωματοθεραπείας είναι ευρέως διαδεδομένα και συνδέονται με τη δύναμη που προκαλούν στις αισθήσεις μας. Τα αιθέρια έλαια και η αρωματοθεραπεία είναι γνωστά σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς και είναι καταγεγραμμένα από τον 10 αιώνα ως μέσο που υποστηρίζει φυσικά το σώμα, διεγείρει τις αισθήσεις και βοηθάει τους ανθρώπους να δείχνουν και να αισθάνονται υπέροχα.

Τα αιθέρια έλαια (λέγονται και πτητικά έλαια) παράγονται κυρίως από τα αρωματικά φυτά. Είναι μείγματα από ουσίες που εξατμίζονται πολύ εύκολα. Από χημική άποψη μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες ενώσεων, όπως αλκοόλες, αιθέ­ρες, αλδεύδες, κετόνες, φαινόλες και εστέ­ρες. Οι ουσίες αυτές, με τη χαρακτηριστική τους μυρωδιά, δίνουν στα διάφορα φυτά συγκεκριμένες φαρμακευτικές και άλλες ιδιότητες.

Τα αρωματικά φυτά και δέντρα αποθηκεύουν τα αι­θέρια έλαια μέσα σε ειδικούς χώρους που βρίσκονται στα φύλλα, στο βλαστό, στα άνθη, στο φλοιό, στο ξύλο, στο καρπό ακόμη και στις ρίζες τους.

Αιθέρια έλαια και ιδιότητες: Οι αντιμικροβιακές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων είναι γνωστές από πολύ παλιά. Η σημαντικότερη όμως ιδιότητα της παραγωγής των αιθέριων ελαίων από ορισμένα φυτά είναι ότι αποτελεί δικλίδα ασφαλείας στις υψηλές θερμοκρασί­ες, στην έντονη ακτινοβολία και στην ξηρα­σία της θερινής περιόδου.

Λόγω της πτητικότητας τους, τα αιθέρια έλαια έχουν χαρακτηριστικό άρωμα. Η αρωματοθεραπεία είναι μια μορφή θερα­πείας με τη χρήση αιθέριων ελαίων. Εκτός από τον καλλωπισμό του προσώπου και του σώματος, η αρωματοθεραπεία μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην ανακούφιση από τις σωματι­κές και ψυχικές διαταραχές και στη βελτίωση του καθημερινού τρόπου ζωής μας. Θεωρείται ότι τα αιθέρια έλαια έχουν αντισηπτικές, αντιβακτηριακές, αντικαταθλιπτικές και άλλες ιδιότητες.
Oι κυριότεροι τρόποι χρήσης των αιθέριων ελαίων:

Συσκευές καύσης: Είναι ο πιο εύκολος και πιο φθηνός τρόπος χρήσης, παράλληλα όμως είναι πολύ αποτελεσματικός αφού βιώνουμε το αιθέριο έλαιο στην αέρια κατάστασή του (τη λιγότερα στερεά μορφή ύλης). Επίσης έχει το πλεονέκτημα ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε αιθέριο έλαιο (ακόμα και αυτά που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο δέρμα). Τέλος είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορούμε να εξαγνίσουμε, να καθαρίσουμε ή απλά να αρωματίσουμε έναν χώρο. Απαιτούμενη ποσότητα: μέχρι 3-5 σταγόνες για ένα δωμάτιο.

Ένα μπάνιο θα μας αναζωογονήσει και θα μας απαλλάξει από τα δυσάρεστα ενεργειακά βάρη. Είναι μία μέθοδος εύκολη στη χρήση της. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξουμε το κατάλληλο αιθέριο έλαιο για την περίπτωσή μας. Στο μπάνιο μπορούμε να μείνουμε 15-20 λεπτά. Απαιτούμενη ποσότητα: 10-15 σταγόνες. Τα μπάνια είναι ειδικά για: αϋπνία προβλήματα περιόδου, πονοκεφάλους, κρυολογήματα κ.α.

Μασάζ: Το μασάζ είναι μια πολύ γνωστή μέθοδος αρωματοθεραπείας που μπορεί να μας ανακουφίσει από σωματικές εντάσεις και σωματικούς πόνους. Ταυτόχρονα όμως η δράση του αιθέριου ελαίου δεν σταματά στο σώμα, αλλά προχωρεί στον ψυχισμό του ανθρώπου με αποτέλεσμα να τον ξεκουράζει και να τον αναζωογονεί.

Το αιθέριο έλαιο δε χρησιμοποιείται ποτέ σε απευθείας επαφή με το δέρμα αλλά αναμιγνύεται με κάποιο λάδι βάσης π.χ. αμυγδαλέλαιο, βερικοκέλαιο, σιτέλαιο, λάδι jojoba, λάδι αβοκάντο κ.α. Χρησιμοποιείται το μασάζ για σωματικά προβλήματα όπως: κυτταρίτιδα, κιρσούς, νευρικές διαταραχές, μώλωπες, φλεγμονές, πληγές, διαστρέμματα, δερματικά προβλήματα κ.α.Δείτε το βίντεο για τα Mείγματα των Forever™ Essential Oils Blends που παρασκευάζονται από προσεκτικά επιλεγμένα έλαια για μέγιστα αποτελέσματα. Οι νότες των αιθέριων ελαίων μπορούν να συνδυαστούν με δυναμικά αποτελέσματα. Αυτές οι συμφωνίες αρωμάτων έχουν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ζωηρών μειγμάτων, κάθε ένα ιδανικά συνδυασμένο για κάθε ανάγκη. Έχουν συλλεχθεί απο τις καλύτερες πηγές σε όλο τον κόσμο, κάθε νότα ελαίου έχει επιλεχθεί για την υψηλότερη δραστικότητα και αποτελεσματικότητα. 


Δείτε το βίντεο για το Forever™ Essential Oils - Λεβάντα που καλλιεργείται και συλλέγεται στη Βουλγαρία χάρη στο ιδανικό κλίμα και έδαφος. Η Forever σας παρέχει το πιο αγνό φυσικό έλαιο λεβάντας για ηρεμία και χαλάρωση!
  Δείτε το βίντεο για το Forever™ Essential Oils - Λεμόνι. Η συγκομιδή των λεμονιών της Forever γίνεται με το χέρι και λαμβάνουν την απαραίτητη φροντίδα μέχρι να ωριμάσουν. Όταν ολοκληρωθεί η ωρίμανσή τους, τα λεμόνια γίνονται πιο χυμώδη και το υψηλότερης ποιότητας αιθέριο έλαιο παρασκευάζεται από αυτά. Η Forever Living σας παρέχει το πιο αγνό φυσικό αιθέριο έλαιο Λεμονιού!Δείτε το βίντεο για το Forever™ Essential Oils - Μέντα. To Αιθέριο Έλαιο Μέντας αποστάζεται από φυτά που έχουν καλλιεργηθεί και συγκομίζονται από τις ίδιες εκτάσεις για χρόνια. Αυτά τα φυτά έχουν μια φυσικά υψηλότερη περιεκτικότητα σε μενθόλη, παρέχοντας αυτό το δροσερό αποτέλεσμα για το οποίο είναι γνωστή η Μέντα.Κατάλογος Προϊόντων
2017 - 2018
  Επιχειρηματική
Ευκαιρία
Τα προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται να διαγνώσουν, κατευνάσουν, θεραπεύσουν ή αναστείλουν μια συγκεκριμένη ασθένεια ή μια κατηγορία ασθενειών.
Θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον οικογενειακό σας γιατρό άν αντιμετωπίζετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα.ΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΧΥΜΟΙ ΑΛΟΗΣ ΒΕΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ FLAWLESS BY SONYA
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
SONYA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΣΠΙΤΙ & ΖΩΑ
ΑΛΟΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ FOREVER
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Vital-5
ΠΑΚΕΤΟ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ
ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ FOREVER
ΕΚΡΗΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ
ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ?
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ
ΕΛΙΞΙΡΙΟΑΛΟΗ ΔΥΝΑΜΗΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣΠΡΟΪΟΝΤΑ FLPΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© Copyright 2017 - 2018 aloepower.gr - All Righs Reserved