aloepower.gr
ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ FOREVER
 Forever Living Products η Εταιρεία μας!
 

Η Forever Living Products είναι μια εταιρεία Δικτυακού Εμπορίου απευθείας πωλήσεων που εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, με πωλήσεις 2,9 δισεκατομμύρια δολλάρια το χρόνο. Ανήκει στον τομέα  της Ευεξίας (μια αγορά τρισεκατομμυρίων δολαρίων). Γνωρίζοντας τη δύναμη της φύσης, με την τεχνογνωσία & εξιδείκευση της εδώ και 39 χρόνια είναι η Νο1 σε Aloe Vera στον κόσμο!
Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1978 στις Η.Π.Α και εδρεύει στο Scottsdale της Αριζόνας, ειδικεύεται στην παραγωγή και στην πώληση εκατομμυρίων προϊόντων υγείας, ευεξίας και ομορφιάς σε περισσότερες από 160 χώρες.

Ξεκίνησε στηριζόμενη επάνω σε ένα 
μοναδικό θαυματουργό φυτό την Aloe Vera.

Ξεκλειδώνοντας τα μυστικά της από την αρχαιότητα,
με την βοήθεια της έρευνας και της επιστήμης, έφερε στο φώς ξανά τα οφέλη της για τον άνθρωπο έως τις μέρες μας.

Σκοπός της ήταν πάντοτε να προσφέρει τα πιο τέλεια και υγιεινά προϊόντα και για αυτό δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί για μεγαλύτερη ανάπτυξη με καινοτόμα, προηγμένης ποιότητας φυσικά προϊόντα.
 

 
 
Πώς όμως το καταφέρνει αυτό;

H Forever είναι ο μεγαλύτερος καλλιεργητής Αλόης βέρα:
Για να διασφαλίσει άριστη ποιότητα με συνέπεια, η εταιρεία καλλιεργεί ιδιόκτητες φυτείες Aloe Vera σύμφωνα με αυστηρές περιβαλλοντικές αρχές σε θερμό και ξηρό κλίμα. Οι συνθήκες αυτές είναι ιδανικές για την ''βασίλισσα των ευεργετικών φυτών'' που χρησιμοποιείτο ευρέως από την αρχαία ιστορία. Καλλιεργώντας τα φυτά της Αλόης βέρα σε δικά της χωράφια, μπορούμε να γνωρίζουμε από την πρώτη κιόλας στιγμή τη διαδικασία παραγωγής του ζελέ, από τη στιγμή που φυτεύει ένα βλαστάρι Aλόης μέχρι τη στιγμή που τα φύλλα της θα είναι ώριμα για τη συγκομιδή.

Το να παράγει κανείς Αλόη βέρα είναι μια πολύ εντατική και κουραστική διαδικασία. Το μεγαλύτερο μέρος της σποράς, της συγκομιδής και της επεξεργασίας γίνεται χειρονακτικά. Κάθε φυτό Αλόης βέρα ξεκινά σαν βλαστάρι που χωρίζεται από τη ρίζα ενός ώριμου φυτού και μεταφυτεύεται για να γίνει ένα νέο αυτόνομο φυτό. Μετά από 3 - 4 ολόκληρα χρόνια προσεκτικής καλλιέργειας τα εξωτερικά φύλλα του νέου φυτού είναι έτοιμα για συγκομιδή. Τότε τα ώριμα φύλλα κόβονται προσεκτικά με το χέρι. Οι εργάτες κάνουν μία μικρή τομή στη βάση τους και τα αφαιρούν προσεκτικά για να μην καταστρέψουν τα νεώτερα φύλλα.
 


 
Τα φυτά της Αλόης βέρα παραμένουν παραγωγικά για 3 με 4 χρόνια αφού ωριμάσουν, παράγοντας το καθένα πάνω από 50 φύλλα στη διάρκεια της ζωής του. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Οργανική Καλλιέργεια που εφαρμόζει η Forever, όταν κατσίκες και μικρά πρόβατα αντί χημικά & ζιζανιοκτόνα, καθαρίζουν τα φυτά της από τα παράσιτα, ώστε να αναπτυχθεί μια εξαιρετική σοδιά χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την υγεία της Aλόης και του περιβάλλοντος. Δεν χρησιμοποιεί εντομοκτόνα, χημικά λιπάσματα, φυτοφάρμακα στα φυτά της Aλόης ή κοντά σε αυτά. Χρησιμοποιεί μόνο το εσωτερικό ζελέ των ώριμων φύλλων και αυτά τα επιστρέφει στα χωράφια της για φυσική λίπανση.

Η Forever διαθέτει απέραντες ιδιόκτητες εκτάσεις (πάνω από 40.000 στρέμματα - περισσότερα από 50 εκατομμύρια φυτά) καλλιέργιας Aloe Vera στο Μεξικό, στη γόνιμη κοιλάδα του Rio Grande Valley στο νότιο Τέξας και στην Δομινικανή Δημοκρατία με (20.000 στρέμματα) της υψηλότερης ποιότητας Aloe Vera που καλλιεργούνται σε ιδιόκτητα χωράφια, αποτελώντας τη μεγαλύτερη φυτεία Αλόης στον κόσμο!

Μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα - Η Forever για την παραγωγή των προϊόντων της δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Το οξυγόνο που προσφέρουν οι φυτίες Αλόης, αντισταθμίζουν το αποτύπωμα του άνθρακα στο περιβάλλον από την παραγωγή των προϊόντων της.
 
 
Από το Φυτό ► στο Προϊόν ► κατευθείαν σε Εσάς:
Μετά τη συγκομιδή των όριμων φύλλων, τα φύλλα πλένονται εξονυχιστικά και αφού χωριστεί το καθαρό ζελέ από τα φύλλα χειρονακτικά, συλλέγετε αμέσως και ξεκινάει η πατενταρισμένη διαδικασία σταθεροποίησης του ζελέ με μια έξοχη μέθοδο,
χρησιμοποιώντας φυσικής προέλευσης συστατικά από φρούτα & καρπούς της φύσης, για να διατηρείται αναλλοίωτο, ενώ είναι πολύ σημαντικό ότι το ζελέ της δεν βράζεται, δεν φιλτράρεται, δεν αποξηραίνεται, δεν καταψύχεται, δεν αραιώνεται με πρόσθετα συστατικά όπως μέλι και νερό και δεν προστίθενται σε αυτό τεχνητά χρώματα ή αρώματα. Aυτό το αγνό σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης βέρα χρησιμοποιεί σαν κύρια πηγή των  προϊόντων της.
 


 
Ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής των προϊόντων της:
Το Σταθεροποιημένο ζελέ μεταφέρεται στην κεντρική της μονάδα AVA (Aloe Vera of America) και αμέσως ξεκινάει η παραγωγή κάθετης μονάδας εμφιάλωσης των χυμών και παρασκευής των προϊόντων. Για να ενεργήσει σωστά ένα προϊόν, πρέπει το κύριο συστατικό του να είναι η αυθεντική Αλόη βέρα. Έτσι αντί να προσθέτουμε λίγες σταγόνες Αλόης στα προϊόντα μας, ξεκινάμε με βάση την φρέσκια, δραστική 100% *Σταθεροποιημένη Αλόη βέρα και μετά προσθέτουμε την αναγκαία ποσότητα από άλλα συστατικά, για να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά και εξαιρετικά προϊόντα για εσάς.

Στο νέο ιδιόκτητο εργοστάσιο της Forever - Nutraceutical, που πληρεί τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και εγκαταστάσεις, παρασκευάζονται τα διατροφικά συμπληρώματα με άριστες πρώτες ύλες προδιαγραφών Forever. Έχει λάβει την εξαιρετικής σηµασίας πιστοποίηση (NSF GMP Registered), ενός οργανισμού πιστοποίησης με τα πιο υψηλότερα κριτήρια ποιότητας ανά τον κόσμο και (NSF for Sport), µε την οποία πιστοποιείται ότι ακολουθεί ορθές πρακτικές για την παραγωγή προϊόντων για αθλητές σύµφωνα µε τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισµού Φαρµάκων των ΗΠΑ και επιπλέον πως στο εργοστάσιο δεν παρασκευάζονται, αποθηκεύονται, διανέµονται ή επεξεργάζονται ουσίες απαγορευµένες από τον Παγκόσµιο Οργανισµό Anti-doping (WADA), ανεβάζοντας τον πήχη της ποιότητας ακόµα πιο ψηλά.
 
 
*Πατέντα Σταθεροποίησης του ζελέ της Forever

  

 
Δείτε το βίντεο - O Julio Dajer μιλάει για τις Φυτείες μας!
Γνωρίστε τον υπεύθυνο στις καλλιέργειες Aλόης βέρα που έχουμε στην Δομινικανή Δημοκρατία τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι γνωστός και ως ο Aloe Man διότι μιλάει συνέχεια για την Αλόη και δείτε μέσα από τα μάτια του τι σημαίνει να καλλιεργείς Aλόη στις φυτείες της Forever.

 


Δείτε τις πιο αυστηρές πιστοποιήσεις & εγκρίσεις που κατέχουμε για τα προϊόντα μας! 
Κατάλογος Προϊόντων
2017 - 2018
  Επιχειρηματική
Ευκαιρία
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ
ΕΛΙΞΙΡΙΟΑΛΟΗ ΔΥΝΑΜΗΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣΠΡΟΪΟΝΤΑ FLPΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© Copyright 2017 - 2018 aloepower.gr - All Righs Reserved