aloepower.gr
ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ FOREVER


Aloe Vera
Δύναμη μας είναι η Φύση...Aloe Vera!
Η Αλόη έχει Θαυματουργή φήμη, που χρονολογείται εδώ και χιλάδες χρόνια. Aloe Barbadensis Miller είναι η πιο ισχυρή ποικιλία Αλόης ή «Αλόη Βέρα»,
το βέρα σημαίνει αληθινό στα λατινικά και προστέθηκε στην ονομασία αυτού του ιδιαίτερου δείγματος προκειμένου να διακριθεί η πρωτοκαθεδρία της μεταξύ των φυτών αλόης, που ήταν εξαιρετικά χρήσιμα στην ανθρωπότητα, λόγω των ευεργετικών ιδιοτήτων που παρουσιάζουν.
 

 
Η Αλόη & Αρχαίοι Μεγάλοι Πολιτισμοί εδώ και 5000 χρόνια!
Οι αρετές των φυτών Αλόης έχουν καταγραφεί από πολλούς μεγάλους πολιτισμούς όπως των Σουμερίων, εκείνους της Αιγύπτου και της Περσίας στη Μέση Ανατολή, σε εκείνους της Ελλάδας και της Ιταλίας στην Ευρώπη και στους πολιτισμούς της Κίνας, Ινδίας και της Αφρικανικής Ηπείρου.

 
 
Η Αλόη Βέρα & Ιστορικές αναφορές!
"Είμαστε ότι τρώμε. Το φαρμακό σου να είναι η τροφή σου και η τροφή σου να είναι το φάρμακο σου. Η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία" Ιπποκράτης (460π.Χ. - 377π.Χ. Πατέρας της ιατρικής)
Κέλσιος (25π.Χ. - 50μ.Χ.)
Διοσκουρίδης (40μ.Χ. - 90μ.Χ.)

 

 

Η Αλόη Βέρα & Σύγχρονη Εποχή!
Η επιστήμη έχει αναγνωρίσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 75 ενεργά θρεπτικά συστατικά και 200 άλλες ενώσεις στο ζελέ της Αλόης βέρα με συνεργικές ιδιότητες, ενώ νέες έρευνες διεξάγονται με σκοπό να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά της.

 
 
 
Η Αλόη Βέρα & Ομορφιά!
•Ενυδάτωση
•Αντιγήρανση
•Ακμή - Λιπαρότητα
•Ατμοσφαιρική ρύπανση
•Αντιηλιακή προστασία
•Ανάπλαση
•Σύσφιξη
•Σημάδια - Επούλωση
•Καταπράϋνση
•Φυσικά Υποαλλεργική - ουδέτερο pH

 
 
 
Η Αλόη Βέρα από μέσα πρός τα έξω!
Δυνατή Αποθήκη Συστατικών (υπερ-τροφή).

Το ζελέ της από το εσωτερικό του φύλλου μεταξύ άλλων περιέχει:


•12 Βιταμίνες
•20 Μέταλλα-Ιχνοστοιχεία
•18 Αμινοξέα
•Ένζυμα
•Μόνο & Πολυσακχαρίτες
•Ανθρακινόνες
•Αντιοξειδωτικά κ.α.
 
 
  1. Οδοντική Υγιεινή & Φροντίδα Ούλων
  2. Προσφέρει Γρήγορη Επούλωση
  3. Βοηθάει στην Υγιή Πέψη & Εντερική Λειτουργία
  4. Αμυντική Υποστήριξη & Λειτουργία
  5. Ρυθμίζει το Βάρος - τα Επίπεδα Ενέργειας - Αποτοξινώνει
  6. Επιδιόρθωση Κολλαγόνου & Ελαστίνης
  7. Καθημερινή Δόση Μεταλλικών Στοιχείων
  8. Καθημερινή Δόση Βιταμινών
  9. Αντιφλεγμονώδεις Ιδιότητες
  10. Αμινοξέα - Θεμελιώδεις Δομές του Σώματος

 

Από το Φυτό ► στο Προϊόν ► σε Εσάς!
Φανταστείτε να κόβετε ένα φύλλο Αλόης οργανικής καλλιέργειας και να καταναλώνετε το ζελέ κατευθείαν από το φυτό. Το κύριο προϊόν της Forever Living Products ο χυμός Forever Aloe Vera Gel το αυθεντικό από το 1978, είναι το πρώτο στο είδος του που έλαβε την πιστοποίηση από το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο της Αλόης (I.A.S.C).
Παρέχοντας έναν υπερ-συμπικνωμένο, πλούσιο συνδυασμό πολτού και υγρών (σταθεροποιημένο ζελέ) που διατηρείται ζωντανό όπως το προόριζε κι η ίδια η φύση.

Το 2012 καταναλώθηκαν περισσότερα από 31 εκατομμύρια φιάλες χυμών Αλόης Βέρα της Forever.
Εμπιστευτείτε τη Νο1 Αλόη στον κόσμο με αποδείξεις!

 
 
 
Γιατί κάνει καλό η Αλόη Βέρα;

Η Αλόη βέρα προσφέρει ένα πλούσιο συνδυασμό θρεπτικών συστατικών όπως 12 βιταμίνες, 20 μέταλλα- ιχνοστοιχεία, 18 αμινοξέα, 75 θρεπτικά συστατικά και 200 άλλες ενώσεις, των οποίων η συνεργική δράση και ισορροπία, παράγει ένα ισχυρό αποτέλεσμα από ότι θα περιμέναμε από τη χρήση των συστατικών αυτών χωριστά.

Τα συστατικά αυτά λειτουργούν σαν ομάδα, ενισχύοντας το ένα τα αποτελέσματα του άλλου, επειδή έχουν τη δυνατότητα να συνεργάζονται. Επίσης έχει ιδιότητες προσαρμογής ώστε να ενισχύει τη γενική άμυνα του οργανισμού για αντιμετώπιση του στρές κ.α.

Που κάνει καλό η Αλόη Βέρα;

Η Αλόη βέρα χάρη στην περιεκτικότητα της σε θρεπτικά συστατικά και τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, βοηθά κατ΄αρχήν στην πρόληψη των τραυματισμών στους επιθήλιους ιστούς και έπειτα στη γρήγορη επούλωσή τους, αν τραυματιστούν.

Τα αντιοξειδωτικά πολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, τις ασταθείς ενώσεις που δημιουργεί ο μεταβολισμός μας και βρίσκονται στους περιβαλοντικούς παράγοντες μόλυνσης.

Οι ελεύθερες ρίζες θεωρούνται υπεύθυνες για διάφορα προβλήματα, αλλά και για την επιτάχυνση της διαδικασίας της γήρανσης. Το επιθήλιο είναι ένα στρώμα κυττάρων που καλύπτει το σώμα ή επενδύει μια κοιλότητα που συνδέεται μαζί του.
Το μεγαλύτερο επιθήλιο είναι το δέρμα μας, αλλά στον οργανισμό μας συμπεριλαμβάνονται και το έντερο, οι βρόγχοι και το γεννητικό σύστημα. Γι αυτό κάνει τόσο καλό στο κατεστραμμένο δέρμα αλλά και στο ερεθισμένο έντερο ή στο άσθμα.


 

Πώς κάνει καλό η Αλόη Βέρα;

Η φυσική αντιφλεγμονώδης και αντιμικροβιακή δράση της, συνδυάζεται με τα θρεπτικά συστατικά της για να προωθήσει την ανάπτυξη των κυττάρων και συνεπώς την επούλωση.

Οστόσο, η Αλόη βέρα δεν βοηθά μόνο τους ανθρώπους που έχουν κάποιο πρόβλημα. Οι περισσότεροι που χρησιμοποιούν την Αλόη βέρα αναφέρουν μια γενική αίσθηση  βελτίωσης της υγείας τους. Αυτό σχετίζεται με την επίδραση της Αλόης στο ανοσοποιητικό σύστημα, που ενισχύει το σώμα μας απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις.

Η Αλόη βέρα δεν είναι για όλα τα προβλήματα και δεν επιδρά μαγικά στον οργανισμό. Ενεργεί στον επιθήλιο ιστό και το ανοσοποιητικό.
Αυτό υποστηρίζεται από πάρα πολλές ανέκδοτες αποδείξεις, καθώς πολλές χιλιάδες ανθρώπων ανά τους αιώνες έχουν αναφέρει οφέλη της Αλόης σε διάφορα δερματικά προβλήματα, όπως το έκζεμα, η ψωρίαση, η ακμή, τα εγκαύματα, τσιμπήματα ή κοψίματα, ακόμη έχουν δει ανακούφιση σε προβλήματα του εντέρου, όπως κολίτιδα ή εκκολπωμάτωση του εντέρου ή σε προβλήματα του στομάχου.

Επίσης προβλήματα όπως το άσθμα, η αρθρίτιδα, το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, έχουν βελτιωθεί μετά από συστηματική λήψη χυμού Αλόης βέρα. Για αυτούς τους λόγους η Αλόη βέρα πλέον  κατατάσεται στις υπέρ-τροφές για τον άνθρωπο.

Είναι πολύ σημαντικό όμως οι άνθρωποι να συμβουλεύονται τον γιατρό τους, όταν υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με τη διάγνωση μιας πάθησης ή όταν η περίπτωση τους δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης.

 

Οι τελευταίες έρευνες για την Αλόη Βέρα:

Οι πρόσφατες επιστημονικές έρευνες ανακάλυψαν ότι το ζελέ από το φυτό της Αλόης βέρα, το οποίο είναι πλούσιο σε πολυσακχαρίδια και έχει ελαστικές και κολλώδεις ιδιότητες, μπορεί να χορηγηθεί σε ανθρώπους που έχουν υποστεί τραυματισμούς. Το ζελέ της Αλόης ενισχύει την απελευθέρωση μορίων οξυγόνου στα ερυθρά αιμοσφαίρια, προκειμένου να υποστηριχθούν οι ιστοί του οργανισμού, επιτρέποντας τους να επιβιώσουν με λιγότερη ποσότητα αίματος.
πηγή: naturalnews.com

 
Μάθετε περισσότερα για τα πολύτιμα και ευεργετικά συστατικά της μιας και μοναδικής "Αλόης Βέρα"


 Η μόνη Αυθεντική Aloe Vera - ελιξίριο νεότητας και μακροζωϊας!

 
 
ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΛΟΗΣ
ΕΛΙΞΙΡΙΟΑΛΟΗ ΔΥΝΑΜΗΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣΠΡΟΪΟΝΤΑ FLPΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© Copyright 2017 - 2018 aloepower.gr - All Righs Reserved